Biblia Transformarii Corporale

Această lucrare are drept scop suprem aflarea adevărului și utilizarea Științei pentru a ajuta cititorul să obțină cea mai rapidă transformare corporală la potentialul maxim al propriului genetic.
➡️Limitați doar de puterea propriei noastre imaginații putem modela corpul uman cu aceeași ușurință deprinsa de un lucrător în lut când dă formă creației sale.
Mi-am dorit să împărtășesc cu tine draga cititorule toate aceste informații acumulate în ultimii 15 ani de studiu drept mulțumire pentru încrederea pe care mi-o acorzi.
➡️Poate unora această lucrare le va permite sa arate in aceasta viață asa cum nu au aveau niciodată șansa, altora le va salva zeci de ani din viață, poate altora le va salva ani, dar indiferent de nivelul la care ai ajuns în materie de transformare corporală acest material îți va folosi drept piatră de temelie, un reper pe care îl vei avea în permanență la îndemână.
➡️Această carte este un reper pe hartă transformării corporale care îți va aduce înțelepciune satisfacție și rezultate absolut extraordinare. Nu în ultimul rând această lucrare are rolul de a așeza la locul său fiecare informație utilă, rolul de a diferenția binele de rău, informația greșită de cea corectă, de a evita sfaturile proaste care îți pot aduce un detriment nemeritat și de a stabili adevărul acolo unde poate mulți au loc de dubiu.

Ce iti promit?


➡️Ai încredere în mine. Chiar dacă ești un începător în “ale transformării corporale” sau un avansat în materie de fitness care își dorește să perfecționeze lucrarea numită “propriul său corp”, Biblia Transformării Corporale te va ajuta să îți duci corpul la un cu totul alt nivel . Această carte îți oferă garanția celui mai scurt drum de la A la Z prin care poți obține rezultate extrem de rapide. Dacă îți dorești cea mai rapidă cale către corpul perfect atunci ai ajuns exact unde trebuie. Această carte cuprinde toate informațiile de care ai nevoie pentru a obține un corp atletic, bine proportionat si extrem de atragator în timp record. Vei avea o sănătate mai bună, un respect de sine mărit și o productivitate în viața de zi cu zi mult îmbunătățită. Toate aceste beneficia vor avea implicatii deosebite, si viata ta poate lua un cu totul alt curs atunci cand te vei afla in posesia “noul corp”. Biblia Transformării Corporale a fost concepută în îți servi drept sursa numărul unu de informații atunci când vorbim de o transformare corporală.
➡️Dacă deții această carte ai garanția din partea mea că ai făcut cea mai bună investiție si ai scutit mulți alți bani care puteau fi aruncați pe fereastră în încercarea de a obține o transformare corporala.
➡️Nenumaratele transformări la care am participat m-au motivat să realizez această enciclopedie a transformării corporale și sunt convins că în forma prezentă este unul din puținele dacă nu singurul material care tratează toți pașii necesari în procesul de transformare corporală.
➡️Aceasta lucrare iti raspunde la întrebarea “cum si de ce să încep o transformare corporală?”. Te ajuta sa înlăturari obstacolele atât de natură psihică cât și financiară. Te ajuta in căutarea răspunsului vizavi de costurile implicate, cu explicatii pe larg și cu exemple despre tot ce ține de nutriție.
➡️Continuand cu antrenamentele detaliate cât și informațiile detaliate despre suplimentele, hormoni si alte substante, Biblia Transformării Corporale este un material indispensabil fiecărui individ care își dorește un corp de invidiat.

 

Puteti accesa primele 23 pagini AICI.

Pre-order ACUM cu 25% discount Whatsapp +40724007006.

*Nota: Vom anunta data de lansare in urmatoarele luni in functie de raspunsul editurii cu care colaboram.