Cea mai buna metoda de slabit

Persoanele care-și doresc o scădere în greutate au fost întotdeauna interesate să găsească cea mai bună metodă de slăbit. Căutările sunt grele, informațiile sunt multe iar zvonurile și mai multe.

Cu o adevărată industrie media dezvoltată în jurul conceputului de slăbire, stabilirea celei mai bune metode de slăbit devine una extrem de dificilă  chiar și pentru cei care au câteva cunoștințe în materie de fitness sau nutriție.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Dar știți de ce se întâmplă acest lucru? Pentru că nu există o  rețetă standard  care să poată defini cea mai performantă metodă de slăbit. Bagajul genetic, vârsta, mediul de viață, construcția corpului, stilul de viață, sedentarismul, alimentația și odihna sunt factorii principali care participă la asimilarea kilogramelor în plus și din fericire, tot ei sunt de bază atunci când vrem să revenim la o siluetă normală.

Am spus în repetate rânduri și vom susține cu tărie în continuare că singurele instrumente care ajută activ la scăderea în greutatea sunt DIETA și SPORTUL.

Acestea două, echilibrate în funcție de factorii enumerați mai sus, alcătuiesc cea mai bună metodă de slăbit adaptată fiecărui individ.

Tocmai datorită acestui fapt, niciun profesionist adevărat din industria fitnessului nu va afirma vreodată că deține secretul absolut asupra unei metode minune de slăbit. Totul este știință, analiză, motivație și efort.

Chiar dacă vedem adeseori bannere sau afișe care promovează cea mai bună metodă de slăbit, ceea ce trebuie să rețineți este că acestea se adresează celor care încă mai cred în poveștile nemuritoare.

Pe de altă parte, din cauza invaziei de așa-ziși instructori de fitness și nutriționiști apăruți peste noapte, există șanse foarte mari să primim îndrumări nepotrivite și să ținem diete care ne pot afecta sănătatea.

Rainz Academy a intrat pe piața de fitness din România și în industria de slăbit tocmai pentru a  informa, a educa și a oferi cele mai eficiente programe de slăbit, la cele mai înalte standarde și mai ales accesibile oricui.

Cu o echipă de antrenori profesioniști am reușit să obținem rezultate dovedite științific cu toți clienții de până acum, având grijă atât de condiția fizică a acestora cât și de menținerea sănătății lor.

După o experiență de peste 10 ani și o atenție la toate detaliile unui program de slăbire, putem spune cu încredere că cea mai bună metodă de slăbit este cea adaptată  clientului, nevoilor și disponibiltăților sale. De asemenea, ne-am dat seama că motivarea și susținerea permanentă este cheia succesului atunci când vine vorba de o transformare corporală completă și definitivă.

Așa a apărut sistemul integrat ONLINE TRAINING, ca fiind cea mai bună metodă de slăbit existentă la ora actuală, cu orientare exclusivă atât în zona de antrenament fizic cât și pe dieta atașată programului de exerciții.

Prin urmare, oricine năzuiește să găsească cea mai bună metodă de slăbit nu trebuie decât să lase această grijă în mâinile profesioniștilor din Online Training – Rainz Academy care vor alcătui pentru fiecare cele mai performante programe de slăbit și masă corporală  care vă vor transforma radical silueta.

 

 

 

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: