Cele mai bune exercitii pentru fesieri

Exercițiile pentru fesieri sunt obligatorii pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un corp de invidiat și fac constant antrenamente.

Un posterior bombat și atrăgător este una dintre cerințele femeii moderne, iar dacă natura nu a fost atât de darnică, antrenorii știu ce au de făcut pentru a face o transformare radicală a celui mai plat posterior, astfel ca tu să fii mulțumită de corpul tău.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Cele mai bune rezultate au apărut în timp record la femeile care au reușit să combine exercițiile de rezistență cu sprinturile, astfel încât să lucreze toate grupele de mușchi și în același timp să se ocupe și de arderea caloriilor.

Antrenorii de Rainz Academy recomandă antrenamentele generale, iar pentru mușchii fesieri introduc în programele de antrenament seturi de exerciții speciale. Din experiența lor, au relatat care sunt exercițiile pentru fesieri care dau cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.

GENUFLEXIUNILE

Unul dintre cele mai valoroase exerciții pentru mușchii fesieri sunt banalele genuflexiuni. Seturile de genuflexiuni au avantajul de a lucra concomitent mai mulți mușchi. Astfel, nu doar că vor acționa asupra posteriorului, dar vor ajuta la arderea caloriilor și la pierderea în greutate.

Un antrenor va ști exact câte seturi de genuflexiuni să recomande pentru fiecare etapă de antrenament și va fi atent la corectitudinea executării lui.

FANDĂRILE 

Fandările reprezintă un al alt exercițiu cu rezultate rapide pentru antrenarea mușchilor fesieri. Indiferent că se vor executa seturi de fandări în față,  în spate sau în lateral, acest tip de exercițiu are avantajul de a lucra atât mușchii coapsei cât și pe cei ai posteriorului.

Un antrenor va ști exact câte seturi de fandări să recomande pentru fiecare etapă de antrenament și va fi atent la postura corpului pentru o execuție cât mai corectă.

PODUL

Ne aducem aminte de acest exercițiu de la orele de sport din școala generală și asta nu degeaba! Acest exercițiu este uimitor pentru lucrarea mușchilor fesieri. Executarea corectă se face prin încordarea fesierilor și ridicarea bazinului cât mai sus, împingând în călcâie. Brațele vor sta perfect întinse de-a lungul corpului și cu palmele lipite de sol.

Pentru cele mai bune rezultate, spatele trebuie să rămână drept.

Gradul de dificultate al acestui exercițiu poate fi sporit dacă picioarele vor fi urcate la o înălțime de 50 cm față de sol.

Durata și intensitatea exercițiului se stabilește de către antrenor, în funcție de condiția fizică a clientului.

BUTT KICKS 

Acesta este printre cele mai bune exerciții pentru fesieri și atenția se îndreaptă spre poziția corectă a corpului în timpul antrenamentului.

Astfel, corpul se sprijină pe podea cu palmele și genunchii, brațele stau drepte și perfect perpendiculare cu podeaua. Picioarele se ridică pe rând, îndoite, împingând cu călcâiul în sus. Spatele va rămâne drept și coloana nu se va arcui.

Antrenorul va stabili exact câte seturi de exerciții sunt necesare și va observa corectitudinea realizării lor.

CONCLUZIE 

Exercițiile de antrenament pentru mușchii fesieri pot fi realizate cu succes atât în sala de fitness cât și acasă, fără a fi nevoie de aparte speciale. Pentru doamnele care doresc un posterior atrăgător dar nu au timp să meargă la sală, un antrenor personal online le poate garanta succesul antrenamentelor și rezultate spectaculoase într-un timp scurt.

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: