Cum poți scăpa de celulită?

Generalități

Celulita reprezintă una dintre cele mai frecvente și neplăcute probleme estetice pe care le întâmpină femeile. Celulita apare adesea în zona coapselor, dar nu numai, producând un aspect neplăcut. Acest lucru se întâmplă atunci când grăsimea acumulată sub piele împinge în sus țesutul conjunctiv de deasupra.

Celulita poate să apară ca urmare a mai mulți factori, cei mai frecvenți fiind următorii:

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

 • Creșterea țesutului adipos ca urmare a îngrășării;
 • Stilul de viață sedentar;
 • Vârsta;
 • Dezechilibre ale nivelurilor de estrogen;
 • Istoricul familial;
 • Pierderea colagenului din anumite zone ale corpului;
 • Drenarea limfatică slabă și circulația necorespunzătoare a sângelui (mai ales în zona picioarelor);
 • Subțierea stratului exterior al pielii (epiderma).

Chiar dacă celulita nu produce daune asupra sănătății, condițiile care o cauzează pot fi totuși periculoase dacă nu sunt gestionate. De asemenea, o mare problemă creată de celulită este faptul că este inestetică și poate sta în calea unui corp de invidiat. Totuși, există numeroase metode ce garantează eliminarea celulitei, dar trebuie știut că nu toate sunt eficiente, așa cum promit.

Modalități de eliminare a celulitei

Celulita are drept cauză principală lipsa fluxului de sânge către regiunea afectată. Astfel, când circulația scade, nivelurile de colagen se diminuează, iar celulele de grăsime se măresc. Acestea împing pielea și o subțiază, producând un aspect neplăcut.

Pentru ca celulita să dispară pot fi luate în considerare următoarele metode:

 • Mișcarea – sedentarismul este un factor de risc al celulitei, iar simplul mers pe jos reprezintă un lucru benefic. Cu cât activitatea fizică este mai frecventă cu atât șansele de apariție a celulitei sunt mai mici. De asemenea, persoanele care au locuri de muncă ce implică statul pe scaun ar trebui să se ridice și să se miște cât mai des pentru a stimula circulația;
 • Hidratarea – consumul de apă ajută la eliminarea toxinelor ce pot încuraja acumularea de grăsimi. În plus, apa stimulează circulația sângelui și a limfei;
 • Slăbitul – pierderea în greutate ajută persoanele supraponderale ce au celulită. Pierderea excesului de grăsime corporală poate reduce în mod natural aspectul celulitei.
 • Masajul – un remediu promițător este masajul. Acesta poate oferi o multitudine de beneficii, printre care și diminuarea celulitei, deoarece îmbunătățește drenajul limfatic.
 • Bronzarea – această metodă poate ajuta doar din punct de vedere estetic, celulita fiind mai greu de observat pe pielea mai închisă la culoare. Totuși nu este recomandată expunerea prelungită la soare atunci când acesta este puternic, dar nici bronzarea la saloanele de bronzat (crește riscul de riduri și de cancer).
 • Alte metode: eliminarea zahărului din alimentație, creșterea aportului de acizi grași Omega-3, adoptarea unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Ce recomandăm?

Știm că celulita nu este un lucru dorit așa că încercăm să vă ajutam să scăpați de ea în cele mai eficiente și sănătoase moduri posibile. Pe piață există numeroase modalități „minune” de a scăpa de celulită, dar acestea nu sunt decât moduri prin care vi se pot lua banii, fără efectele dorite. Așadar, ce recomandăm?

Rainz Academy vă pune la dispoziție Rainz Protocol, cel mai eficient sistem prin care puteți avea un corp de invidiat. Rainz Protocol include diete special adaptate pentru nevoile dumneavoastră, dar și antrenamente optimizate pentru a tonifia și sculpta corpul. În plus, toate acestea sunt monitorizate permanent de specialiștii noștri, astfel încât rezultatele să fie obținute cât mai rapid, eficient și sănătos.

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: