Cure de Slabire Rapide

Dacă v-ați gândit măcar o dată să apelați la cure de slăbire rapide , sigur v-ați pus și câteva întrebări în legătură cu eficiența acestora.

Oare voi avea rezultatele promise?

➡️⬅️

Câte kilograme voi slăbi?

Efectele vor fi de durată?

Îmi pun sănătatea în pericol?

De-a lungul experienței noastre, am avut ocazia să analizăm îndeaproape comportamentul și transformările care se petrec în corpul uman atunci când este supus unei cure de slăbire rapide și ne-am propus aici  să punctăm câteva dintre cele eficiente.

Atunci când vă hotărâți să  urmați o cură de slăbire rapidă este indicat să țineți cont de anumite aspecte pentru a o alege pe cea potrivită stilului vostru de viață, plăcerilor culinare pe care le aveți, programului de serviciu, orele de trezire și efortul zilnic pe care-l depuneți.

Chiar dacă suntem adepții curelor pe termen lung și schimbărilor fundamentale în alimentație, stil de viață și activitate sportivă, suntem conștienți că sunt persoane care doresc o scădere în greutate rapidă, fără a introduce sportul în programele de slăbire.

Ceea ce vă putem spune, însă, este că dacă aceste planuri de dietă vor fi urmate în mod corespunzător pot duce la scăderea în greutate pe care o doriți și ați putea pierde chiar și 10 kilograme în decursul unei singure săptămâni.

Cura de slăbire rapidă 5:2

Cura de slăbire rapidă 5:2 asigură o pierdere de aproximativ 5% din greutatea corporală în mai puțin de 60 de zile.

cura-albire-rapida-rainz-academy

Potrivit noilor cercetări în domeniu, persoanele care urmează un plan de slăbire 5:2 pierd mai rapid kilogramele acumulate în plus, iar această dietă este mult mai sănătoasă.

Punctul forte al acestei cure de slăbire rapide este că tensiunea arterială rămâne în parametri normali.

Dieta 5:2 înseamnă un repaus alimentar sau un număr limitat de calorii, 600- 800/ zi, în două zile consecutive din săptămână, iar în restul zilelor se poate păstra programul alimentar obișnuit.

Astfel, în zilele rapide, puteți reduce sau elimina consumul de zahăr și carbohidrați și vă puteți axa pe un regim proteic.

Dieta de slăbire rapidă cu sucuri naturale

cure=sșabire-rapide-sucuri-naturale

Gătirea fructelor și a legumelor distruge o parte din bunătatea lor naturală, dar consumând suc proaspăt beneficiați în întregime de valorile lor nutritive.

Astfel, o cură de slăbire rapidă cu sucuri naturale va fi ca un combustibil pentru corpul vostru, eliminând astfel tot ce este chimic în alimentație. Deși sucurile de fructe și de legume conțin zaharuri naturale, ele au conținut scăzut de grăsimi, astfel încât vă pot ajuta să pierdeți în greutate.

Pierderea în greutate este una accentuată și rapidă în cazul unui program de slăbit și detoxifiere bazat pe sucuri naturale, iar singurul lucru de care trebuie să țineți cont este că puteți resimți dureri de cap sau amețeli.

Oricare ar fi alegerea voastră pentru o cură de slăbire rapidă, antrenorii recomandă ca o dietă rapidă de slăbire să fie însoțită neapărat de exerciții fizice zilnice.

De asemenea, atenționarea lor este că aceste cure nu vă vor garanta că imediat după întreruperea lor nu vă veți îngrășa din nou și ar trebui privite ca un start-up pentru o greutate echilibrată și nu ca metode la care să apelați des oferind șocuri organismului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.