De ce sa angajezi un Antrenor Personal Online

Online Training este cel mai nou sistem din industria de fitness care permite să ajungi cel mai rapid la condiția fizică pe care ți-o dorești.  Prin intermediul acestei noi metode, programele de slăbit și întreținere devin parte din rutina zilnică a clientului, astfel că acesta  va fi mult mai atașat, mai motivat și mai ales nu se va simți singur în lupta cu kilogramele.

Online Training – drumul cel mai scurt spre un corp de invidiat

Online Training este cea mai sigură cale pe care o poți alege pentru a slăbi sau pentru a-ți lucra masa musculară, cu rezultate dovedite științific.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Pe lângă flexibilitatea programului și ușurința accesării, fiind necesar doar un telefon mobil și o conexiune la internet, metoda  Online Training se remarcă și se diferențiază prin faptul că fiecare client beneficiază de suportul permanent al antrenorului său personal, indiferent de pachetul ales sau de perioada contractată.

Antrenamente Online versus Antrenamente Clasice

Suntem de acord că am fost obișnuiți cu o comunicare face to face și că avem tendința de a prefera un contact personal cu orice instructor, antrenor, mentor sau profesor.

În industria sportivă însă, lucrurile au evoluat atât de  mult datorită tehnologiei, încât, comunicarea online a reușit să încline balanța în favoarea antrenamentelor sportive de acest fel.

Datorită  aplicațiilor mobile, ceasurilor de fitness și suportului permanent acordat de antrenorii personali, Online Training este metoda viitorului în materie de programe de slăbit și masă musculară.

Avantajele de a avea un antrenor personal online

Discutam mai sus despre dinamica metodei online training, dar vrem să analizăm  îndeaproape ce înseamnă un antrenor personal online și care sunt avantajele de a angaja unul.

Cei care au ales deja să urmeze un program sportiv online știu cât de folositoare este conexiunea dintre ei și antrenor.  Rainz Academy a ales ca fiecare client să beneficieze de propriul antrenor personal, tocmai pentru ca programul lui de slăbit să fie îndeaproape monitorizat și astfel rezultatele să fie mult îmbunătățite.

Cei mai buni antrenori de fitness s-au retras din sălile de sport clasice și au ales să antreneze prin metoda online. Așa cum pentru client este confortabil să se antreneze de oriunde, antrenorul personal online va putea folosi la maxim timpul pentru a se documenta și pentru a oferi mai mult suport decât  ar putea face orice alt antrenor la o sală de fitness.

Scopul antrenamentelor online este tocmai acela ca antrenorul să rămână în cea mai strânsă legătură cu clientul, să susțină efectiv programul acestuia, să-l monitorizeze îndeaproape și să-i ofere răspunsurile de care are nevoie în cel mai scurt timp.

Din experiența clienților noștri, lucrul cu un antrenor personal online înseamnă rezultate de până la două ori mai bune decât cele avute cu un antrenor de la o sală de fitness și un stres mai mic pentru client.

Dacă mai ai încă îndoieli  în privința eficienței angajării unui antrenor personal online,  iată câteva dintre performațele excepționale pe care antrenorii Rainz Academy le-au obținut de-a lungul timpului :  27 kg slăbite în 2 luni jumătate, 18 kg slăbite în 2 luni, 16 kg slăbite în 1 lună jumătate.

Pentru a vedea mai multe, te invităm să vezi aici ce spun clienții noștri.

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: