Diete de slăbit sănătoase

Tot mai multe persoane ne-au întrebat de-a lungul vremii care sunt cele mai potrivite diete de slăbit care le pot oferi rezultate într-un timp foarte scurt.

Din discuțiile purtate cu clienții noștri am constatat că în cazul multora ne confruntăm cu o lipsă majoră de informare în ceea ce privește dietele de slăbit și programele de slăbit, fapt care ne-a determinat să dorim să punctăm câteva aspecte.

➡️⬅️

Primul și cel mai important lucru în urmarea unei diete de slăbit este grija față de sănătatea noastră. Astfel, echilibrarea dietei de slăbit în acord cu forma fizică este cel mai important factor în succesul oricărui program de slăbit.

Capcanele dietelor de slăbit

Foarte mulți dintre clienții noștri au ajuns la Rainz Academy după ce au încercat de-a lungul vremii diete minune sau kituri detox care le promiteau o transformare peste noapte. Subliniem că acestea sunt cele mai mari capcane în care puteți pica atunci când vreți să pierdeți în greutate.

Atunci când auzim cuvântul „detox” sau „bio”, cei mai mulți dintre noi au tendința de le asimila cu sănătate și implicit cu pierderea în greutate. Kiturile detox pe care le găsim pe piață la prețuri exorbitante promit accelerarea metabolismului, arderea grăsimilor și o transformare fizică radicală.

O altă capcană  pentru cei ce vor să slăbească este chiar media care în ultima perioadă propulsează cure de slăbire miraculoase de 2, 5 au 7 zile care te vor ajuta să slăbești peste 10-15 kg. Și totul pare atât de ușor! Cine nu și-ar slăbească în 5 zile kilogramele acumulate în 5 ani?!

Lucrurile nu stau însă întotdeauna atât de simplu.

Dietele sănătoase sunt create individual, ajustate  în funcție de evoluția clientului și de stilul de viață al acestuia.

De ce suntem adepții unei diete sănătoase?

Scopul unei diete de slăbit nu este doar acela de a ne face să arătăm mai bine, ci de a ne menține sănătoși. Nu este de dorit ca slăbitul să afecteze și nici de face bine pe o parte în detrimentul celeilalte.

dieta-sanatoasa-slabire-antrenament-alimentatie

Pentru rezultate spectaculoase, suntem adepții dietelor de slăbit agresive, dar nu suntem de acord cu urmarea uneia fără supravegherea permanentă. Este foarte important să înțelegem că o dietă sănătoasă nu înseamnă neapărat o rezultate slabe sau pe termen foarte lung.

Clienții antrenați de instructorii profesionști de la Rainz Academy, printr-un program de exerciții fizice și cu o dietă adaptată și atent monitorizată au reușit adevărate performanțe în lupta cu kilogramele. 13 kilograme slăbite în doar 45 zile, 17 kilograme slăbite în 2 luni sunt doar două dintre exemplele de succes pe care le-au înregistrat clienții noștri. Puteți găsi mai multe exemple aici.

Revenind asupra dietelor de slăbit, subliniem din nou că este educația alimentară și informația sunt cele care vor aduce performanța. O dietă sănătoasă va da negreșit rezultate, dar trebuie să fie neapărat însoțită antrenamente constante.

1 thought on “Diete de slăbit sănătoase

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.