Rainz Academy lansează programele de slăbit rapid, dietele și antrenamentele masă musculară

Rainz Academy lansează programele de slăbit și masă musculară prin metoda Online Training.  Cel mai avansat sistem de online training, Rainz Protocol, vine acum în întâmpinarea clienților cu programe de slăbit și masă musculară care să-i ajute să obțină condiția fizică pe care și-o doresc.

Suntem orientați spre rezultate, iar în cazul nostru rezultatele nu au întârziat să apară pentru cei ce au urmat până acum programele noastre de slabit și masă musculară.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Cu experiența de peste 10 ani în acet domeniu, Rainz Academy vine în întâmpinarea celor ce-și doresc o schimbare cu toate uneltele necesare pentru obținerea unui corp „de revista”.

Prin intermediul Rainz Academy, Antrenamentul de acasă devine la fel de performant ca orice alt antrenament la sală.

În perioada octombrie- decembrie 2018 clienții noștri beneficiaza de programe de Online Training promoționale pentru slăbit și masă musculară, programe prin care ne-am propus să-i motivăm îndeaproape să ajungă la rezultatele dorite.

Programele Rainz Academy pun acccent pe arderea grăsimilor și pe tonifierea masei musculare și conțin pe lângă antrenemantele individuale petelefon și  un plan de nutriție complet, adaptat fiecărui client, monitorizare zilnică, tracking-ul valorilor corporale, consultanță pentru alegerea suplimentelor și evidența săptămânală a performanței antrenamentului.

Astfel, clienții Rainz Academy  care vor achiziționa în această perioadă pachetele cu o durată de 3,6  sau 12 luni vor beneficia de o reducere promoțională  de preț de până la 80 % și fiecare client va primi gratuit ceasuri de fitness  Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Mi Band 3.

Cu un cost promoțional ce pornește de la doar 25 euro/ lună, beneficați de suportul unui antrenor personal și aveți șansa să obțineți corpul pe care-l visați.

Promoțiile ONLINE TRAINING în perioada Octombrie-Decembrie 2018

Plătiți 24 luni @ 25€ lunar + Ceas Fitness Gratuit

Plătiți 12 luni @ 37€ lunar + Ceas Fitness Gratuit

Plătiți 6 luni @ 55€ lunar + Ceas Fitness Gratuit

Plătiți 3 luni @ 63€ lunar + Ceas Fitness Gratuit

Plătiți 3 luni in 2 transe @ 100€ acum si peste 30 zile 100€

Plătiți 1 luna @ 150€ lunar

Plătiți 2 saptamani @ 31€ (poate fi achizitionata doar 1 data de către clienții noi)

Orice client care achiziționează un pachet de slăbit în această perioadă, are șansa de a câștiga prin tragere la sorți 1 sau 2 luni  gratuite, în plus față de pachetul achiziționat.

Pentru că ne dorim să vă intergrați cât mai ușor în noul stil de viață ales și să vă acomodați cu Rainz Academy ,cei care urmează programele promoționale de slăbit și masă musculară sunt adăugați automat și gratuit în Tabăra Rainz Online, disponibilă 24/7 (prețul standard 50 euro/lună) și beneficiază de suport online permanent din partea antrenorilor Rainz Academy.

Pachetele noastre conțin reduceri suplimentare pentru femei( reducere de 15-17%), Cupluri(reducere de 25%), grupuri mai mari de 3 persoane(reducere de 35%).

Pe toată perioada antrenamentelor, vom ține legătura pe telefonul mobil, prin intermediul Aplicației Rainz Fitness Academy de care veți beneficia la achiziția oricărui program de slăbit.

Vrem sa dăm constant dovadă de performanță si de seriozitatea care ne-a consacrat. De aceea, vă asigurăm că suntem atenți la fiecare detaliu si că ne respectam clientii fiind atenți la nevoile acestora și răspunzând prompt la toate întrebările lor.

Te așteptăm  pe website-ul nostru www.rainzacademy.com/ , pe pagina de Facebook Rainz Fitness Academy pentru a afla mai multe sau ne poți contacta. Ne poți contacta direct și pe adresa de email rainzacademy@gmail.com sau pe Whatsapp la +40724007006.

1 thought on “Rainz Academy lansează programele de slăbit rapid, dietele și antrenamentele masă musculară

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: