Garantie

Garantia Banilor Inapoi

RAINZ ACADEMY iti ofera un motiv in plus sa incerci #RainzProtocol

Garantia se aplica doar dupa primele 30 de zile de „Online Training”, fix in a 31-a zi si se ofera CLIENTILOR CARE NU AU OBTINUT REZULTATE IN PRIMA LUNA.

Garantia se aplica doar daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

  1. Clientul trebuie sa fi trimis minim 3 poze pe zi care includ mesele/gustarile in conformitate cu dieta primita. Pozele trebuie trimise zilnic fara pauza, timp de 30 de zile pentru a fi valida cererea de returnare a banilor.
  2. Clientul trebuie sa fi trimis saptamanal un video de tip selfie in care sa ne prezinte cosul de cumparaturi din magazin, alimente care trebuie sa fie in conformitate cu dieta primita.
  3. Clientul trebuie sa fi trimis 3 filmari saptamanal din sala/acasa care arata efectuarea antrenamentelor.
  4. Clientul trebuie sa fi trimis o data la 2 saptamani: poza la cantar, poza din fata spate si profil si masuratori corporale(gat, buric, solduri).

Atentie:

Incepand cu a 32-a zi de „Online Training” garantia de returnare dupa primele 30 zile expira si nu mai poate fi solicitata de catre client.

NU se ofera banii inapoi in cazul in care clientul a omis intr-o zi sa trimita minim 3 poze cu alimentele consumate, a omis sa trimita filmarea cu cosul de cumparaturi saptamanal, a omis sa trimita minim 3 filmari saptamanal care arata efectuarea antrenamentului sau a omis sa trimita masuratorile, pozele la cantar si pozele fata, spate, profil o data la 2 saptamani.

Nu se ofera banii inapoi daca clientul aflat in programul de SLABIT a slabit 1 kg sau mai mult in prima luna.
Nu se ofera banii inapoi daca clientul aflat in programul de MASA MUSCULARA a acumulat 1 kg DE MASA MUSCULARA sau mai mult in prima luna.