Pachet Masă Musculară

man-woman-fit-bodies

Atunci când te decizi să crești în masă musculară trebuie să fii înarmat cu voință și răbdare, deoarece pentru un corp sculptat va trebui să lucrezi luni întregi, dacă nu chiar ani, în funcție de nivelul la care vrei să ajungi. Mai mult decât atât, trebuie să înveți să îți schimbi stilul de viață, de alimentație și antrenament.

➡️⬅️

Poate chiar ai făcut ceva progrese, dar nu mai poți pune masă musculară indiferent cât de mult lucrezi și cât te hrănești. Cel mai probabil corpul tău a ajuns la faza de platou și are nevoie de un imbold mai mare pentru a-l depăși. Aici, cât și dacă ești 100% începător și nu știi încotro să o iei, intervin specialiștii.

Ce îți oferă pachetul pentru masă musculară Rainz Academy:

Unul dintre cele mai bune programe de antrenament online este cel oferit de Rainz Academy. Pachetul pentru masă musculară te ajută să înveți cum să te hrănești, cum să te antrenezi și ce suplimente să iei pentru a ajunge la corpul sculptat pe care ți-l dorești.

  • Dietă și plan de alimentație personalizate

Este foarte important să primești sfaturi și dietă personalizată pentru tine, în funcție de necesitățile corpului tău, iar pachetul pentru masă musculară Rainz Academy îți oferă exact acest lucru. Totul începe cu un set de analize pentru a determina starea ta de sănătate și deficiențele nutriționale, în cazul în care există. Apoi primești un set de întrebări și trimiți poze și măsurători. Pe baza acestor obiective stabilite împreună, vei primi planul de antrenament și planul alimentar.

  • Acces în Tabăra Rainz

În plus, vei fi înscris într-un grup unde vei beneficia de răspunsuri în cel mai scurt timp, dacă ai nevoie de ajutor. Mai mult, fiindcă totul se desfășoară online și susținerea este de asemenea foarte importantă, vei face parte din tabăra Rainz Academy, unde membri ca și tine își vor împărtăși experiențele, mesele, antrenamentele și victoriile.

Female-fitness-model-in-black-pants-and-green-crop-top-468408

  • Monitorizare permanentă a activității tale, caloriilor, somnului

Ai de asemenea și o aplicație pentru telefon pe care o vei instala, pentru a beneficia de și mai multe informații și ajutor. Mesele sunt monitorizate, numărul de pași, caloriile, somnul vor fi monitorizate de asemenea cu ajutorul unei brățări fitness.

Pentru că aportul caloric este deosebit de important atunci când vrei să câștigi masă musculară, suplimentele sunt de cele mai multe ori recomandate. Totuși, este necesar de știut ce suplimente sunt potrivite pentru tine și ce dozaj. Aici te pot ajuta tot antrenorii Rainz Academy, și vei primi numai recomandări pentru produse de cea mai bună calitate.

Cum te convingi că acest pachet este ce îți trebuie?

Dacă ești nesigur pe ce perioadă să achiziționezi programul, poți încerca pentru 2 săptămâni, timp în care vei începe să observi diferențe și să vezi cum lucrează antrenorii Rainz. De asemenea, vei intra în contact și cu ceilalți membri și vei vedea rezultatele lor.

De îndată ce te decizi că acest program este pentru tine, poți alege să îl urmezi pentru cât timp vrei, dar vei avea parte de reduceri dacă alegi să urmezi și să achiți perioadă mai lungă de timp. Practic, pentru o sumă modică, ai access la antrenament personalizat pe baza obiectivelor și rezultatelor tale, antrenori care îți sunt alături oricând ai nevoie, monitorizare 24/7 pentru a fi sigur că ești pe drumul cel bun, consiliere în alegerea suplimentelor pentru tine, plan de alimentație personalizat și modificat ori de câte ori ai nevoie, acces în Tabăra Rainz, unde vei cunoaște oameni cu aceleași vise și ambiții ca și tine.

Antrenorii Rainz îți vor dovedi că știu ce înseamnă să pui masă musculară cât mai repede, eficient și fără să îți pui în pericol sănătatea. Indiferent până unde ai ajuns cu obiectivul tău, pachetul de masă musculară Rainz te poate ajuta mai departe, iar comunitatea online din care vei face parte îți va fi ca o nouă familie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.