+40724007006 Luni-Vineri 9:00-23:00

Politica de Return/Anulare

Anulare Servicii SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL:

În situația în care Beneficiarul anulează furnizarea Serviciilor solicitate, va achita:

a) 100% din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări cu mai puțin de 24 de ore de la achitarea sumei.

Politica de Return/Anulare PENTRU TERMENE MAI MARI DE 24H

SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL doreste sa incurajeze clientii practicand diverse oferte de pret in functie de sezon.

Pretul STANDARD pentru fiecare luna de servicii este de 100 euro.

Insa acest pret este redus in anumite oferte la achizitia in avans pe mai multe luni si poate cobora pana la 1 euro pe luna in functie de oferta prezenta.

În situația în care Beneficiarul anulează furnizarea Serviciilor solicitate, va achita sau i se vor retine din suma achitata echivalentul pretului intreg pentru fiecare luna de servicii, respectiv 100 euro/luna.

Daca Beneficiarul de exemplu beneficiaza de o OFERTA in care plateste sub 100 euro pe luna deoarece achizitioneaza in avans pe mai multe luni EX: pachetul pe 3 luni cu 70euro/luna, respectiv un total de 210 euro, si doreste sa anuleze in prima luna, atunci i se vor returna 110 euro si se vor retine 100 euro echivalentul pretului intreg pe o luna.

Daca doreste sa anuleze in intervalul de 2 luni, i se vor calcula cele 2 luni la 200 euro(pret intreg) si i se vor returna 10 euro.

Asadar se returneaza in felul urmator:

(a) ce depaseste 100 euro din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări efectuate in intervalul de 1 până la 30 de zile calendaristice înaintea datei pentru care Serviciile au fost solicitate,

(b) ce depaseste 200 euro sau echivalentul in lei din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări în intervalul de 30 până la 60 de zile calendaristice înaintea datei pentru care Serviciile au fost solicitate,

(c) ce depaseste 300 euro din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări în intervalul mai mare 90  de zile calendaristice înaintea datei pentru care Serviciile au fost solicitate.

Share Page

Close
%d blogeri au apreciat: