Politica de Return/Anulare

Anulare Servicii si Politica de Returnare a banilor.

În situația în care Beneficiarul anulează furnizarea Serviciilor solicitate, vom achita 100% din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări cu mai puțin de 24 de ore de la achitarea sumei.

Politica de Return/Anulare PENTRU TERMENE MAI MARI DE 24H

RAINZ ACADEMY doreste sa incurajeze clientii practicand diverse oferte de pret in functie de sezon.

Pretul STANDARD pentru fiecare luna de servicii este de 100 euro pentru pachetul standard si 150 euro pentru pachetul VIP.

Insa acest pret este redus in anumite oferte la achizitia in avans pe mai multe luni si poate cobora pana la 1 euro pe luna in functie de oferta prezenta.

În situația în care Beneficiarul anulează furnizarea Serviciilor solicitate, va achita sau i se vor retine din suma achitata echivalentul pretului intreg pentru fiecare luna de servicii, respectiv 100 euro/luna LA PACHETELE STANDARD si 150 euro/luna LA PACHETELE VIP.

Daca Beneficiarul de exemplu beneficiaza de o OFERTA in care plateste sub 100 euro pe luna deoarece achizitioneaza in avans pe mai multe luni EX: pachetul pe 3 luni cu 70euro/luna, respectiv un total de 210 euro, si doreste sa anuleze in prima luna, atunci i se vor returna 110 euro si se vor retine 100 euro echivalentul pretului intreg pe o luna.

Daca doreste sa anuleze in intervalul de 2 luni, i se vor calcula cele 2 luni la 200 euro(pret intreg) si i se vor returna 10 euro.

Asadar se returneaza in felul urmator:

(a) ce depaseste 100 euro din prețul pachetului STANDARD de Servicii anulate, pentru anulări efectuate in intervalul de 1 până la 30 de zile calendaristice din momentul efectuarii platii.

(a.1) ce depaseste 150 euro din prețul pachetului VIP de Servicii anulate, pentru anulări efectuate in intervalul de 1 până la 30 de zile calendaristice din momentul efectuarii platii. Returnarea diferentei se va face dupa inapoierea materialelor de tip Ceas, Cantar Corporal si de Bucatarie in cutia originala in stare intacta. Produsele zgariate excesiv sunt trimise inapoi catre client si retinut din suma platita in avans contravaloarea lor.

(b) ce depaseste 200 euro sau echivalentul in lei din prețul pachetului STANDARD de Servicii anulate, pentru anulări în intervalul de 30 până la 60 de zile calendaristice.

(b) ce depaseste 300 euro sau echivalentul in lei din prețul pachetului VIP de Servicii anulate, pentru anulări în intervalul de 30 până la 60 de zile calendaristice din momentul efectuarii platii,

(c) ce depaseste 300 euro din prețul pachetului de Servicii anulate, pentru anulări în intervalul mai mare 90  de zile calendaristice din momentul efectuarii platii.

%d blogeri au apreciat: