PROGRAMUL PENTRU ANTRENORI

Salutare,

Numele meu este Tiberiu Bazavan si reprezint Rainz Academy, marca inregistrata Sc. Rainz Online Training SRL, o retea online cu sute de clienti pentru Online Training cu peste 140,000 urmaritori in Social Media si peste 10 milioane vizualizari anual. Pentru mai multe informatii despre reteaua Rainz Academy te rugam sa accesezi acest link: https://rainzacademy.com/fa-ti-reclama/

In ce consta programul de colaborare pentru antrenori part time cu Rainz Academy.

 1. Iti oferim 50% din toate veniturile incasate de la clientii recomandati de tine de Online Training. Plata se va face in contul tau bacar in aceasi zi in care am incasat banii de la client.
  2.Iti trimitem 100Ron in cont imediat cum am semnat contractul de colaborare ca semn al bunei noastre credinte dar si al increderii in acest sistem de Online Training.
  3. Iti oferim suport 100%, noi de ocupam de client, tu doar trebuie sa raspunzi ocazional clientului la 2-3 intrebari pe saptamana.
  4. Te promovam periodic in toata reteaua Rainz Academy care are peste 140,000 urmaritori si o expunere de peste 10 milioane vizualizari anual dar si pe www.BestTrainer.ro si www.BestFitnessClub.ro.
  5. Iti oferim posibilitatea dupa o perioada de colaborare sa iti facem carte de munca part time sau full time.
  6. Ai flexibilitate totala sistemul fiind de asa natura incat programele de antrenament si dieta vor fi deja create pentru client de noi.
  7. Desi am obtinut rezultate spectaculoase cu sute de clienti poate te gandesti la reputatia ta recomandand un sistem pe care nu il cunosti. Iti stam la dispozitie cu detalii exacte in a iti prezenta sistemul nostru de lucru cu clientul. Reputatia ta ca antrenor personal chiar daca nu esti implicat deloc in munca cu clientul nu va fi patata sub nici o forma deoarece contractul pe care il facem cu noii clienti specifica foarte clar ca noi ne asumam intreaga resposabilitate pentru rezultatele clientilor nostrii nu persoanele care au recomandat sistemul.

DE CE COLABORAREA CU NOI NU INTERFEREAZA CU DOMENIUL TAU ACTUAL

 1. Colaborarea part time cu Rainz Academy reprezinta o metoda aditionala de a realiza venituri pe langa job-ul tau de Personal Trainer in sala.
  2. Rainz Academy nu iti va cere niciodata sa trimiti spre Online Training clientul existent de Personal Trainer din sala.
  3. Rainz Academy nu doreste sa coopteze clientii salii unde lucrezi, ci doar sa ofere o alternativa clientilor care nu isi permit Personal Trainer pe real, noi reusind sa oferim servicii Online la un pret redus fata de Training-ul pe real.
  4. Rainz Academy nu face competitie nici unui Antrenor Personal pe real, si nici unei sali.
  5. Rainz Academy din contra poate trimite clientii de Online Training catre sala unde lucrezi.
  6. Rainz Academy iti va promova numele tau in lista celor mai buni antrenori personali din Orasul Tau pe www.BestTrainer.ro
  7. Rainz Academy iti va promova sala unde lucrezi in lista celor mai bune sali din Orasul tau pe www.BestFitnessClub.ro si tu poti practic prinde mai multi clienti chiar si pe real.

 

CUM DECURGE COLABORAREA CU RAINZ ACADEMY

 1. Clientul caruia i-ai recomandat serviciile Rainz Academy ne contacteaza sau ne contactezi tu in numele lui.
  Noi intrebam clientul cine ne-a recomandat si imediat cum face plata iti viram in contul bancar 50% din suma.
 2. Clientul este introdus in sistemul #RainzProtocol, ii facem cont, ii dam dieta, antrenamente, aplicatii, ceas de monitorizare etc.
 3. Realizam un minigrup unde vei fi si tu prezent doar daca doreste in mod special clientul unde raspunzi la maxim 2-3 intrebari pe saptamana, de restul ne ocupam noi, avem o echipa care raspunde non stop la fiecare intrebare a clientului.
 4. Rainz Academy este reposabila 100% de tot ce tine de progres, rezultate, dieta si antrenament iar tu din primul contract semnat cu clientul nu ai nici o resposabilitate, job-ul tau practic se incheie cand clientul a facut prima plata, noi ne ocupam de el.

 

CARE SUNT VENITURILE PE CARE LE POTI REALIZA?

 1. Pachetul cel mai vandut de Online Training este cel de 189euro pe 3 luni de zile(reprezinta 63 euro pe luna doar daca clientul plateste in avans pe 3 luni). Asta insemna 881 ron pentru 3 luni de Online Training.
 2. Daca trimiti 3 clienti pe luna vei primi prin virament bancar 3 X 440(50% din suma platita de client) adica 1320 Ron.
 3. Platile catre tine se fac instantaneu in aceeasi zi in care clientul a facut plata, asadar nu se pierde timpul.

EXEMPLIFICARE: Antrenorul X  din Bucuresti ne-a adus in 2 luni 10 clienti noi care au achizitionat pachetul pe 3 luni in avans. Antrenorul X a primit 10×440 respectiv 4400 Ron.
Daca clientul la terminarea celor 3 luni plateste iar, atunci noi te platim iar. Respectiv daca din 10 clienti, continua 9, iti vom vira 9 x 440 ron, respectiv 3960 care se adauga la prima plata 4400 si in total castigi 8360 ron de la cei 10 clienti initiali care au prelungit abonamentul.

Mentionam ca avem o rata de retentie a clientului foarte buna asadar probabilitatea ca un client de 3 luni sa continue dupa aceste luni este foarte mare.

Daca ipotetic vorbind din 10 clienti initiali care iti aduc 4400, raman 5 care vor plati timp de 1 an de zile (inca 3 plati de 3 luni) atunci vei incasa 5 (clienti) x 440(50% din incasarile tale) x 3 (numarul de plati pe an) = respectiv 6600

Faci practic 4400 + 6600 = 11000 ron pe an cu doar 10 clienti la care ai recomandat sistemul RainzProtocol.
AVANTAJE

1.Cu doar 2 clienti/luna veniti la recomandarea ta iti intregesti veniturile cu aproximativ 1000RON.
2. Acesti clienti la terminarea perioadei de Online Training vor reinoi abonamentul atunci tu vei primi iar bani, bani care se adauga la venitul initial.
3. Nu ai nici o resposabilitate fata de client, noi ne ocupam de el.
4. Nu iti face competitie deoarece noi nu oferim servicii de Personal Trainer in sala.
5. Sala unde lucrezi poate primi clienti de Online Training deoarece noi o recomandam.

Iti stau la dispozitie pentru orice intrebari sau sugestii la 0724007006.

Cu respect,

Tiberiu Bazavan