Slăbitul la Burtă

Toată lumea vrea să slăbească într-un anume fel sau într-un anume loc. Cel mai des se întâmplă ca oamenii să își dorească o zona a stomacului tonifiată.

Din nefericire, nu se poate să țintești o singură parte a corpului atunci când vine vorba despre arderea grăsimii.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Acest lucru este valabil și pentru burtă. Acest gen de informații importante sunt eficient aprofundate în programul Rainz Academy și va vom explica și mai multe detalii în continuarea articolului.

Grăsimea Nu Dispare în Mod Magic

Site-urile și revistele care îți promit că în doar 7 zile o să scapi complet de grăsime te mint pe față. Brand-urile încearcă sa te atragă prin asemenea promisiuni pentru că extrem de multă lume vrea să slăbească în cel mai rapid mod posibil.

Atunci când faci exerciții pentru o anumită zona din corp îți lucrezi mușchii. Mai exact, aceștia se vor dezvolta, dar sub grăsimea deja existentă. O greșeală comună este aceea de a crede că creșterea masei musculare înseamnă totodată și arderea grăsimii.

Este drept că prin exerciții fizice vei accentua procesul de ardere a grăsimilor, dar dezvoltarea mușchilor unei anumite zone (exemplu: abdomen) nu înseamnă că o să elimine și grăsimea de deasupra lor.

Majoritatea studiilor au arătat în mod cert că indiferent cât de mult încerci să țintești o anumită zonă NU are efect direct asupra grăsimii.

Totuși Cum Funcționează Grăsimea…?

Acum ca am clarificat situația despre relația masei musculare cu grăsimea, să discutam despre cum se depune dușmanul cel mai mare al abdomenului.

Dacă ai mai multă grăsime în anumite zone precum pe burtă sau coapse, trebuie să știi că așa ești programat în mod genetic. Cu toate acestea, grăsimea în sine nu reprezintă o problemă. Ba chiar din contră!

Organismul o folosește pentru supraviețuire atunci când nu ai o sursă constantă de hrană. Exact așa făceau și strămoșii noștri care erau vânători-culegători. În zilele noastre problemele preistorice nu mai sunt de actualitate, iar hrana există de obicei din belșug.

Ca drept urmare se poate să depui mai multă grăsime decât este nevoie. Acest lucru o să te facă să arăți neplăcut, să ai probleme cu sănătatea și chiar să te împiedice de la activitatea zilnică. Când se ajunge în acest stadiu consideră că este clar momentul să te apuci de slăbit.

În termeni științifici, acumulezi masa de grăsime atunci când ești în surplus caloric. Pe scurt, mănânci mai mult decât cere organismul tău. Soluția? Deficitul caloric, bineînțeles! Acest lucru presupune opusul, adică să mănânci mai puțin decât numărul de calorii de care ai tu nevoie zilnic.

Acest lucru nu se face fără un plan bine pus la punct. Dacă nu știi de unde să începi, trebuie să contactezi experți precum cei din echipa Rainz Fitness și să te menții într-o zonă optimă de nutriție. Nu vrei să faci foamea sau să te forțezi mai mult decât este necesar, ci să te afli într-o zona putin sub nevoia ta calorică.

Lunch box chicken, bulgur, microgreens, tomato and fruit. Healthy fitness food. Take away. Lunchbox. Top view

De asemenea, este la fel de important să știi CE să mănânci și CÂND. Câteodată, chiar dacă ești perfect încadrat în numărul de calorii de care ai nevoie, se poate întâmpla să pui grăsime.

De ce? Pentru că ai mâncat prea multe alimente grase. De obicei carbohidrații sunt cei responsabili, dar nici aceștia nu sunt malefici. Dozarea greșita este de vină.

Deci poți să ai nevoie de 2000 kcal și să mănânci cu exactitate atâtea, dar tot să arăți disproporțional față de cum ar trebui. Acesta este încă un aspect pe care noi putem să îl punem la punct pentru tine.

Exerciții și Suplimente Pentru Abdomen

Deși acum înțelegi mai bine sub ce formă acționează și se depune grăsimea, exercițiile pentru abdomen se pot arăta și ele eficiente în anumite circumstanțe. Abdomenul se construiește în bucătărie, este adevarat, dar să nu exersezi deloc acea zona este o greșeală.

Atunci când o să ajungi la un procentaj de grăsime mai scăzut, stomacul tău o sa devina mai plat. Atunci este momentul când exercițiile pentru abdomen și intercostali o să te ajute să strălucești.

De la un anumit nivel, cât de evidențiate sunt pătrățelele tale o să fie influențat doar de procentul de grăsime din corp. Din acest motiv exercițiile și dieta bine echilibrată merg mână în mână.

Cât despre suplimente, ei bine nici acestea nu sunt create cu scopul specific de a înlătura grăsimea dintr-o anumita zona (chiar dacă așa sunt comercializate), ci grăsimea la modul general.

În continuare vă vom da câteva exemple de produse care vă pot ajuta să pierdeți din stratul de grăsime.

  • Cafeina – Mulți dintre voi deja o consumați. Cafeina este cea mai populară substanță psihoactivă din lume. Se găsește în mod natural în cafea și ciocolată neagra. Aceasta ajută la stimularea metabolismului și la arderea grăsimilor.

  • Extractul de ceai verde – Acest supliment este găsit în numeroase studii ca drept antioxidant și stimulent atunci când vine vorba de arderea grăsimilor. Funcționează prin creșterea activității unui hormon numit noradrenalină ce ajută în procesul de slăbire.
  • CLA (acid) – Produsele care conțin acest tip de acid sunt considerate capabile să reducă apetitul și să stimuleze metabolismul. De asemenea, s-a dovedit că CLA accentuează procesul de descompunere a grăsimii.

Țineți cont că indiferent dacă alegeți un supliment de pe lista noastră sau din alte recomandări, există tot timpul șanșa să simți un efect advers. Studiază foarte bine piața și de asemenea, consultă un medic dacă consideri că este cazul.

Încearcă totuși să nu te bazezi doar pe suplimente. Acestea sunt un mic bonus în călătoria ta din lumea fitness-ului și nu întreaga bază. Nimic nu poate să înlocuiască mesele zilnice și sportul.

Într-o altă extremă se află oamenii care vor să elimine aproape total aportul de hrană. Acest lucru este greșit și total dăunător. NU se recomanda absolut niciodată să slăbești prin înfometare, mai ales dacă vrei să duci o viață sănătoasă.

 

Dacă te-ai decis deja că vrei să scapi de grăsimea inestetică din corpul tău și să duci o viață mai bună, suntem aici pentru tine! Doar un simplu telefon te desparte de cea mai optimă dietă total personalizată și de exerciții potrivite scopului tău.

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: