Slăbitul Rapid la Rainz Academy și Beneficiile Lui

Câteodată oamenii aleg metode nocive de slăbit. Acestea se declară a fi ultra-rapide și super eficiente, dar în realitate entuziaștii trebuie să stea departe de asemenea scam-uri.

La Rainz Academy înveți cum să slăbești rapid și sănătos în perfectă armonie cu ceea ce are nevoie corpul tău. Să slăbești într-un mod optim are multe beneficii de care o să te bucuri imediat și chiar și mai târziu în viață.

➡️⬅️

Până la urmă, fitness-ul este un mod de a trai, nu doar o scurtă perioadă de transformare. La finalul programului o să știi să te descurci singur indiferent că este vorba despre nutriție, mâncare, program de somn sau altele.

Deci cu alte cuvinte, o să ajungi un adevarat cunoscător a lumii fitness-ului. Poate chiar o să ajuți și tu alte persoane la rândul tău.

Cum Știi că Este Nevoie să Slăbești?

În general, pur și simplu simți și vezi acest lucru. Când începi să nu te mai simți bine în pielea ta și ai dificultăți chiar și la urcatul unui singur set de trepte, atunci este momentul să iei în considerare începerea procesului de slăbire.

Cu toate astea vom încerca sa menținem discuția și pe partea științifică așa că dacă ai dubii în privința stării tale fizice, îți recomandam să îți calculezi indexul corporal.

Aici este un exemplu bun de un calculator automat care o să îți dea rezultate exacte: https://www.nhlbi.nih.gov/health/educational/lose_wt/BMI/bmicalc.htm .

Dacă încercăm să simplificăm lucrurile un pic, greutatea optimă a unui bărbat este egală cu numărul de centimetri după 1 metru din înălțimea sa. De exemplu, un bărbat de 1.80 m înălțime ar trebui să aibă 80 de kilograme.

La femei raportul este mai scăzut. Acestea trebuie să aibă cu 5-10 kg mai putin decât numărul de centimetri. De exemplu, o femeie de 1.70 trebuie să aibă 60 de kilograme greutate, deși aria optima este într-adevăr puțin mai flexibilă față de cea a bărbaților.

Cel Mai Bine Optimizat Program

Rainz Academy este cel mai bine optimizat program din țară! Acesta are o rată de succes de 100%. Atât timp cât corpul tău este sănătos și respecți cu strictețe dieta și programul, o să îți atingi garantat obiectivele.

În spatele programelor noastre se află știință simplă și ani de experiență în domeniu.

Nu numai că funcționează, dar programul se poate și plia pe stilul tău de viață. Înțelegem că viața poate să fie haotică câteodată și că marea majoritate au un program diferit unul față de celălalt.

De aceea, cu o discuție în prealabil, vom stabili împreună care este calea optimă pentru tine. Ai acces la sală doar în weekend? Nicio problemă! Nu poți merge la sală? Lucrezi cu greutățile de acasă. Nu ai greutăți acasă? Lucrezi cu greutatea corpului. Avem soluții pentru oricare dintre situații.

Dieta este personalizată și bine diversificată. Nu o sa fi obligat să mănânci orez fiert cu piept de pui în fiecare zi. Înțelegem că este important ca mâncarea să aibă gust și să poți schimba meniul din când în când.

Zis și făcut! Ne vom ocupa personal să înțelegem cum putem să îți oferim cea mai potrivită dieta din punct de vedere nutrițional, dar și al preferințelor tale.

Pe deasupra lucrurilor de mai sus, ești și monitorizat constant. Acest lucru este un beneficiu enorm și pentru participant, dar și pentru antrenori, pentru ca ne permite să observam evoluția ta în timp real.

O să fi tot timpul la curent cu stadiul în care te afli. Rezultatele tale vor fi vizibile în timp real fie ca e vorba despre rezistenta dezvoltată, putere mai mare sau chiar pierderea kilogramelor.

Beneficiile Slăbitului Sănătos

  • Mai puțină presiune pe articulații – Chiar și doar câteva kilograme pierdute pot să însemne o cantitate considerabilă de presiune redusă pentru articulațiile tale. O să te poți mișca mai ușor cu un risc mai scăzut de accidentare.

  • Risc mai scăzut de apariție a cancerului – Toate studiile arată ca exista o corelație directă intre pierderea în greutate și micșorarea șanselor de a dezvolta un cancer de orice fel. Să ajungi la greutatea optima nu înseamnă doar să arăți bine ci și să îți protejezi sănătatea. Persoanele supraponderale care slăbesc au nivele mai mici de hormoni corelați cu cancerul cum ar fi estrogenii, insulina și androgenii.

 

  • Previne diabetul de tip 2 – Dacă ești predispus biologic la acest tip de diabet, slăbitul poate să prevină sau să întârzie apariția lui. Fă exerciții moderate și mănâncă corespunzător, iar în scurt timp o să ai nevoie de mai putina medicamentație pentru diabet. De asemenea, șansele ca diabetul să rezulte în alte complicații de sănătate scad dramatic.

 

  • Mai puțin colesterol – Nu tot colesterolul din corp este rău. Ne adresăm asupra tipului negativ de colesterol. Prin mâncare sănătoasă și reducerea grăsimii din corp poți să reglezi nivelele în așa fel încât să ajungi într-o zonă optimă.

  • Tensiune optimă și șanse mai mici pentru boli de inimă – Greutatea în plus îți va cauza probleme cu tensiunea. Acest lucru se petrece din cauza faptului că grăsimea pune presiune mai mare pe pereții arterelor. Ca drept urmare nu numai că tensiunea este mai mare, dar și inima trebuie să lucreze mai tare.

 

  • Somn mai bun – Somnul este o parte extrem de importantă a vieții omului. Când ești supraponderal se întâmplă foarte des să ai un somn neliniștit. După slăbire ai să observi o diferență notabilă când vine vorba de calitatea somnului.

 

  • O viață sexuală mai bună – Deseori oamenii care au prea multă grăsime în corp au parte de mai puțin sex. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive. De obicei aceștia nu se simt bine în pielea lor și au un libido scăzut. Chiar și câteva kilograme pierdute pot să stimuleze aceste aspecte și să te ajute să te bucuri de o viață sexuală sănătoasă.

 

Acum că înțelegi mai bine perspectiva unui organism armonios, ce te oprește să contactezi un expert Rainz Academy? Fă pasul acesta cu noi, iar în viitorul apropiat, tu și cei dragi ție o să vă bucurați pentru această decizie. Nu uita, începutul este cel mai greu, restul vine de la sine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.