SuperSlim, capsula de slăbit – de ce NU?

Din dorința de a slăbi, multe persoane recurg la tot felul de metode, de la diete stricte ce provoacă înfometare și efecte secundare, la ceaiuri și capsule de slăbit. Capsula de slăbit SuperSlim reprezintă una dintre aceste modalități „minune” prin care se promite pierderea unui număr ridicat de kilograme, într-o perioadă foarte scurtă. Acest articol are ca scop prezentarea acestui produs, motivele pentru care nu îl recomandăm, dar și alternativele sănătoase prin care se pot obține rezultatele dorite.

Ce presupune capsula SuperSlim?

➡️⬅️

Capsula SuperSlim reprezintă un supliment indicat persoanelor cu vârste între 18 și 65 de ani ce doresc să slăbească. Acest produs promite pierderea unui număr mare de kilograme în doar 3 luni, chiar și 5-10 kilograme în prima lună. Acest efect se bazează pe faptul că ingredientele capsulei au capacitatea de a reduce apetitul și de a reduce volumul stomacului.

Producătorii acestor capsule afirmă că sunt 100% naturale, conținând următoarele ingrediente:

 • Nuca koncing – promite intensificarea metabolismului lipidic, stimulând arderea grăsimilor;
 • Extract de Garcinia Cambogia – se consideră că această substanță împiedică depunerea grăsimilor, oferind un puternic efect de slăbire;
 • Măr – stimulează arderea grăsimilor;
 • Rodie – substanțele derivate din rodie acționează ca puternici antioxidanți;
 • Kiwi – ajută la încetinirea absorbției de grăsimi;
 • Extract de rădăcină de topinambur – stabilizează nivelul de glucide din sânge și accelerează arderile lipidelor;
 • Cartof dulce, fibre polizaharidice și extract de konjak – ajută la diminuarea apetitului și la oferirea senzației de plin.

Se consideră că aceste ingrediente ajută la pierderea rapidă în greutate, dar în realitate studiile au constatat că această capsulă are efecte minime sau absente. De asemenea, capsula promite că efectele pot să apară chiar și dacă se mănâncă orice alimente și nu are loc activitate fizică. Această afirmație este falsă, neexistând rezultate științifice care să o confirme.

Producătorii afirmă că pastila nu produce dependență, dar totuși indică renunțarea treptată dupa 3 luni, pentru a nu apărea reîngrășarea. În plus, nu se recomandă consumul de SuperSlim de către femeile însărcinate și de persoanele sub 18 ani, dar nici de bolnavii cardiaci , renali, hipertensivi sau diabetici.

Efecte secundare

Administrația Alimentelor și Medicamentelor din SUA (FDA) sfătuiește consumatorii să nu cumpere sau să utilizeze produsul SuperSlim. Analiza cercetătorilor FDA a confirmat că produsul conține anumite substanțe toxice. De exemplu, capsulele SuperSlim pot conține sibutramină, o substanță ce produce hipertensiune și tahicardie. Acest lucru poate fi extrem de periculos pentru pacienții cu afecțiuni cardiace sau accident vascular cerebral.

Analizele de laborator au confirmat, de asemenea, că SuperSlim conține fenolftaleină. Fenolftaleina a fost utilizată anterior ca laxativ, dar în multe țări este interzisă, deoarece are un risc crescut de a produce cancer. Riscurile de sănătate asociate acestei substanțe mai includ și tulburări gastrointestinale grave și aritmii.

Alte efecte secundare asociate ingredientelor active din aceste capsule sunt reprezentate de:

 • Greață și vărsături;
 • Sete exagerată;
 • Dureri de cap severe;
 • Vedere încețoșată;
 • Tulburări de respirație;
 • Deshidratare;
 • Diaree.

Ce recomandăm?

Ținând cont de faptul că aceste capsule nu au efectele pe care le promit, dar produc și numeroase efecte secundare, specialiștii Rainz Academy nu le recomandă. În schimb, ținem cont de dorința clienților ce doresc să slăbească și oferim cea mai sănătoasă metodă, Rainz Protocol.

Rainz Protocol reprezintă cel mai eficient sistem de slăbit, oferind atât diete, cât și planuri de antrenament. Dietele noastre sunt adaptate în funcție de fiecare client, astfel încât sănătatea să nu fie afectată. De asemenea, antrenamentele sunt constant optimizate, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Totul este realizat sub monitorizare permanentă pentru a descoperi orice greșeli ce ar putea „sabota” procesul de slăbire. Garanția eficacității programului Rainz Protocol constă în numeroșii noștri clienți mulțumiți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.