Supersoluții- tratament pentru slăbit

Foarte mulți dintre cei care vor să scape de kilogramele în plus cer adesea instructorilor de sală sau nutriționiștilor să le ofere un tratament pentru slăbit care să-i ajute să obțină transformarea corporală pe care și-o doresc.

Adevărul este că un tratament pentru slăbit nu este altceva decât o combinație echilibrată între antrenament, suplimentație și bineînțeles alimentație. Niciun rezultat nu poate să fie pe deplin mulțumitor atât timp cât acești TREI FACTORI nu sunt tratați cu aceeași importanță în programul de slăbire.

➡️⬅️

Este demonstrat științific că rezultatele pe termen lung apar doar datorită urmării cu strictețe a antrenamentelor fizice, a dietelor și a suplimentelor.

Tiberiu Adrian Băzăvan, fondatorul Rainz Academy a reușit să creeze și să obțină rezultate uimitoare în materie de slăbit și masă musculară prin RainzProtocol, singurul sistem din industria fitnessului care acționează exact ca un tratament pentru slăbit.

rainz-protocol-tiberiu-bazavan-tratamente-slabit.jpg

Acesta ne-a declarat:

Rainz Protocol este rezultatul unei experiențe de peste 10 ani în materie de fitness,  a lucrului cu persoane supraponderale și a rezultatelor obținute cu acestea. Am format  și restructurat RainzProtocol până am ajuns la rețeta ideală care poate fi aplicată cu succes de către orice persoană care dorește să slăbească. RainzProtocol acționează exact ca un tratament pentru  slăbit,  programul fiind creat tocmai pentru a acționa exact asupra zonelor cu probleme, fără a suprasolicita inutil corpul și prin menținerea și chiar îmbunătățirea sănătății.

Rainz Protocol este singurul sistem integrat care atinge toși cei trei factori determinanți în lupta cu kilogramele în plus: antrenamentul, suplimentația și alimentația. 

Odată ce un client intră în sistemul Rainz, va avea parte de diete individuale, de recomandări ale celor mai potrivite suplimente și de cele mai diversificate metode de antrenament care vor șoca permanent mușchii forțând permanent transformarea corporală.

Rainz Protocol a creat programe de exerciții variate, atât pentru femei cât și pentru bărbați care să lucreze și să îmbunătățească exact acolo unde este nevoie, suplimentele noastre sunt 100% naturale și excludem tot ce este toxic, cancerigen sau tratat  chimic, iar dietele sunt gândite pentru a asigura cu strictețe aportul energetic de care clientul are nevoie.

Rainz Protocol acționează ca un tratament de slăbit atent și permanent monitorizat de antrenorii noștri online, tocmai pentru a maximiza progresele și pentru a atinge transformarea dorită în cel mai scurt timp”.

În sprijinul afirmațiilor de mai sus, Domnul Tiberiu Adrian Băzăvan, fondatorul Rainz Academy, ne-a pus la dispoziție discuțiile purtate cu clienții care au urmat programul Rainz Protocol și care au ajuns condiția fizică pe care și-au dorit-o.

Așadar, pentru cei care încă sunt în căutarea unui super tratament pentru slăbit, soluțiile sunt deja gândite și planurile făcute, fiind doar nevoie de motivația voastră.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.