Termeni si conditii

 • Calitatea de Client poate fi dobandita de orice persoana care a implinit 18 ani, sau numai cu acordul scris al parintilor sau al reprezentantilor legali daca are sub 18 ani.
 • Calitatea de Client se obtine dupa semnarea „DECLARATIE DE INSCRIERE IN PROGRAMUL DE TRAINING ONLINE” si dupa achitarea contravalorii abonamentului. Ea este recunoscuta pe durata semnarii Formularului de inscriere.
 • Daca din orice motive Clientul nu este multumit de serviciile SC Rainz Online Training SRL si doreste sa renunte la statutul de Client, SC Rainz Online Training SRL returneaza sumele conform politicii de return/anulare https://rainzacademy.com/politica-de-return-anulare/ .
 • Calitatea de Client poate fi desfiintata fara preaviz, daca, dupa parerea SC Rainz Online Training SRL, continuarea statutului de Client poate dauna reputatiei si intereselor firmei, in special din cauza unui comportament agresiv sau periculos, a unor acte de defaimare sau din cauza altor comportamente incompatibile cu regulile de convietuire sociala. In acest caz, Membrului nu ii va fi returnata contravaloarea abonamentului achitat deja.
 • Calitatea de Client poate fi desfiintata de SC Rainz Online Training SRL fara preaviz si daca Client ul incalca clauzele prezentului contract. SC Rainz Online Training SRL isi rezerva totodata dreptul de a isi selecta Clientii.
 • Membrii Grupului Tabara Rainz sunt obligati sa respecte cu strictete toate regulile si dispozitiile grupului.
 • SC Rainz Online Training SRL nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut raspunzatoare pentru niciun fel de accidentari, vatamari, boli sau decese care pot surveni in sala de fitness la care Clientul este abonat aparute ca urmare a beneficierii de serviciile salii si cauzate de starea de sanatate necorespunzatoare a Clientilor Clubului, de neadaptarea capacitatii fizice a acestora la efort, de nerespectarea regulilor de utilizare ale echipamentelor din cadrul Clubului sau de orice alta cauza.
 • Este obligatoriu ca toti clientii SC Rainz Online Training SRL sa consulte un medic inainte de a incepe programul de Online Training, daca acestia nu sunt siguri de conditia lor fizica sau de capacitatea de a efectua exercitii fizice.
 • Este obligatoriu sa consultati medicul inainte de a incepe exercitii fizice, in cazul in care raspundeti afirmativ la oricare dintre punctele urmatoare: suferiti de vreo boala cardiaca si puteti efectua doar anumite exercitii recomandate de medic / ati simtit dureri in piept in timpul efortului fizic / ati simtit dureri in piept chiar daca nu efectuati excercitii fizice / va pierdeti echilibrul din cauza ametelilor sau v-ati pierdut cunostinta fara explicatie / aveti o problema la coloana, genunchi sau sold, care se poate agrava practicand anumite exercitii / sunteti sub tratament cardiac, diabetic, pentru artrita sau orice alt tratament care necesita asistenta in desfasurarea exercitiilor / sunteti constient de orice alt motiv care va impiedica sa efectuati orice activitate fizica.
 • SC Rainz Online Training SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand tarifele abonamentelor.
 • SC Rainz Online Training SRL nu are nicio obligatie de a returna contravaloarea abonamentului, in conditiile in care Clientul a achitat abonamentul, dar nu a participat la programele primite in intervalul pentru care a achitat abonamentul, indiferent de motivele pentru care acesta nu a beneficiat de serviciile SC Rainz Online Training SRL.
 • Am fost informat cu privire la tarifele practicate pentru Clienti de SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL si costurile care mi se vor imputa în cazul dezvaluirii Programelor/Dietelor/Metodelor de antrenament care sunt confidentiale unor terte persoane.
 • Autorizez SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL sa îmi retraga calitatea de Client, fara nici o alta pretentie din partea mea, în cazul în care conducerea firmei va hotara astfel.
 • Autorizez SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL sa îmi prelucreze datele personale, inclusiv CNP, seria si numarul BI/CI precum si date privind cazierul judiciar.
 • Sunt confidenţiale următoarele informaţii:
  – toate mesajele, pozele Clientilor si informatiile despre ei din Tabara Rainz
  – toate mesajele, pozele Clientilor si informatiile despre ei discutate cu ei in particular
  – dieta personalizata primita,
  – dieta Rainz si orice alte diete primite,
  – metodele de antrenament,
  – desfasurarea antrenamentelor,
  – lista de alimente premise pentru slabit sau masa musculara,
  – programele in care se lucreaza,
  – alte documente care reprezintă poziţia pe piaţă a PRESTATORULUI.
  – de asemenea, sunt confidenţiale toate actele, materialele primite online şi documentele pe care Clientul le are la dispoziţie din partea SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL.
  Clientul care încalcă prevederile prezentului angajament este obligat să plătească daune PRESTATORULUI in valoare de 5000 euro(cinci mii euro).
 • SC RAINZ ONLINE TRAINING SRL este proprietarul „RainzAcademy”, marca inregistrata in Romania si in toate tarile UE. Utilizarea oricarui material de pe acest site, a logo-ului si a fotografiilor este strict interzisa.

 

 

POLITICA DE LIVRARE

 

Termeni si conditii de livrare
Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea comenzilor in Bucuresti

Taxa de transport va fi specificata vizibil in cosul de cumparaturi.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

Taxa de transport va fi specificata vizibil in cosul de cumparaturi.

Livrarea comenzilor in afara Romaniei

Taxa de transport va fi specificata vizibil in cosul de cumparaturi.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 5 lucratoare de la confirmarea comenzii daca produsul este pe stoc, si nu mai mult de 30 zile la comenzile pentru care facem import.