Top 5 sfaturi pentru a scăpa de inestetica burtă

Știm cu toții cât de neplăcut este aspectul inestetic pe care îl formează  grăsimea acumulată în jurul abdomenului și cât de greu este să scăpăm de burtă.

Tot mai mule sfaturi și diete minune găsim prin reviste, fiecare venind cu soluții miraculoase pentru ca noi să arătăm mai bine și să scăpăm de inestetica burtă și de colăceii formați în jurul taliei. În ziua de azi, primim indicații din orice sursă neavizată, dar adevărații profesioniști în fitness și nutriționiștii cu căzut de comun acord asupra celor mai eficiente metode de scăpa de burtă.

➡️⬅️

Haideți să vedem cele 5 sfaturi de top care te pot ajuta să scapi de burtă rapid și pentru o perioadă cât mai lungă. 

  Apelează la  Sprinturi

Introdu sprinturile în antrenamentele tale.  Vor accelera consumul de calorii pentru o perioadă de 12 ore de la terminarea antrenamentului și rezultatele vor fi printre cele mai rapide.  Pentru a te bucura însă pe termen lung de un abdomen plat, alternează constant antrenamentele intensive cu antrenamentele de rezistență și te vei bucura astfel de un abdomen plat.

Lucrează-ți tot corpul

Când faci antrenamentele, lucrează-ți constant și în aceeași măsură toți mușchii corpului și nu te axa doar pe zona abdominală.  Sfatul că vei scăpa de burtă dacă execuți 1000 de abdomene pe zi este unul fals și nu te va ajuta cu siguranță.

Lucrează alături de abdomen și spatele, coapsele, posteriorul,pieptul și vei vedea o transformare spectaculoasă.

Fii atent la alimentație!

Alimentația este unul dintre cei mai importanți factori care conduce la acumularea de grăsimii în zona abdominală. Dacă vei reuși să menții alimentația la un regim caloric scăzut, rezultatele nu au cum să întârzie să apară. Antrenorii recomandă reducerea treptată a caloriilor și poți stabili o scădere de la o săptămână la cealaltă.

Renunță la zahăr în favoarea steviei!

Zahărul este prietenul cel mai bun al grăsimii acumulate pe burtă așa că se va așeza acolo cu plăcere odată cu fiecare prăjitură pe care o vei mânca.

Vestea bună este că subconștientul nostru lucrează, iar gustul zahăr poate fi uitat după numai trei săptămâni.  Cam atât va dura așa zisa ta nevoie de dulce. Cu puțină voință, vei reuși să  elimini definitiv zahărul de alimentație și odată cu acesta și grăsimea de pe burtă.

Stevia are un gust foarte bun și poate fi folosită atât pentru cafea cât și pentru alte preparate. Odată ce te vei obișnui cu gustul de stevie, lipsa zahărului nu va mai fi o problemă.

 Elimină  băuturile dietetice!

Studiile realizate de Universitatea din Texas au demonstrat că persoanele care consumă  pe termen lung băuturi dietetice acumulează cu peste 70% mai multă grăsime decât persoanele care consumă băuturi normale. Dacă nu poți renunța definitiv la sucuri, alege să le consumi rar, doar pe cele normale.

 

1 thought on “Top 5 sfaturi pentru a scăpa de inestetica burtă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.