TOP 5 SFATURI PENTRU SLĂBIT

TOP 5 SFATURI PENTRU SLĂBIT

sfaturi pentru slabit

Fiecare dintre noi a experimentat măcar o dată în viață sentimentul că nu se mai simte bine în propriul corp și că are nevoie de câteva sfaturi pentru slăbit.
Kilogramele acumulate în plus au fost până nu demult o problemă doar a femeilor, bărbații fiind mai tolernați și acceptând mai ușor creșterile în greutate.
Chiar dacă metabolismul femeilor este diferit de cel al bărbaților și pentru ca a scăpa eficient de surplusul de kilograme trebuie să luăm în calcul vărsta, tipul de activitate, modul de viață și chiar mediul din care provine persoana, sfaturile esențiale de slăbit sunt doar câteva și respectarea lor este un pas important spre rezultatele dorite.
Cu experiență de peste 10 ani în activitățile sportive, ca antrenor personal pentru persoane supraponderale și cu rezultate spectaculoase în cele mai multe cazuri, recomand cu încredere introducerea unei rigori în stilul de viață al fiecăruia dintre noi pentru ca pierderea în greutate să se facă mai ușor și într-un termen cât mai scurt.
Sfaturile de slăbit sunt acum prezente în cele mai multe publicații, dar haideți să vedem care sunt cele mai importante dintre acestea și să discutăm puțin depre principalele, și cele mai importante, pe care le puteți lua în considerare.
Alimentația
Sigur că alimentația este unul dintre cele mai importante aspecte și trebuie privită cu seriozitate atunci când vă gândiți să slăbiți. Majoritatea dietelor sunt exate pe regimurile alimentare, iar rezultatele apar extrem de repede, dar din păcate efectele sunt pe termen scurt.
Alimentația înseamnă echilibru caloric, atenție la cantitate și de asemenea la calitatea meselor.
Renunțarea la alimentele procesate, la zahăr, la dulciurile din comerț și la sucuri , precum și diversificarea, reprezintă sunt cele mai bun sfaturi de slăbit pe care le puteți lua în considerare.
Respectarea orelor de masă
Respectarea orelor de masă este de asemenea unul dintre cele mai bune sfaturi de slăbit al meu și al specialiștilor în domeniul nutriției. Veți vedea că un program de masă regulat va echilibra cantitatea de alimente consumată și vă va face mai atenți la ceea ce veți alege să mâncați. Trei mese principale pe zi stabilite la ore similare pot fi un început bun.
Includerea mișcării fizice în programul zilnic
Poate cel mai important sfat de slăbit și cel mai sănătos dintre toate. Mișcarea nu va face bine dor stării de sănătate dar îți va menține și greutatea corporală în limitele normale. Chiar dacă timpul nu-ți permite să apelezi zilnic la antrenamente la sală, insistăm asupra efectuării a măcar două ore de exerciții fizice în fiecare săptămână.
Respectarea orelor de somn
Odihna este unul dintre cei mai importanți factori care influențează metabolismul uman.
Somnul nu va aduce beneficii doar corpului ci și minții. Subconștientul nostru va accepta mai ușor schimbările în alimentație și regimurile impuse iar corpul va fi apt pentru antrenamentele fizice. Sfatul nostru este să aloci cel puțin 7 ore în fiecare noapte unui som bun și reconfortant.
Renunță să privești slăbitul ca pe o corvoadă
Atunci când te hotărăști să apelezi la un regim de slăbit, trebuie să conștientizezi că o faci pentru că nu te mai simți bine cu tine însuți sau pentru că o pierdere în greutate este imperios necesară.
Pentru ca rezultatele oricărei diete și oricărui program de antrenament să fie pe măsura așteptărilor, sfaturile de slăbit nu sunt îndreptate doar asupra alimentației și formei fizice, ci și asupra psihului.
Astfel, un program de slăbire nu trebuie privit ca pe o corvoadă și în niciu caz nu trebuie să numărați zilele rămase până la finalul acestuia, dimpotrivă. Sensul unui efort susținut pentru pierderea în greutate este acela ne a ne însuși pe termen lung obiceiuri noi și sănătoase.
Am putea continua lista aceasta, dar credem că aceste sfaturi de slăbit pe care noi le considerăm esențiale, sunt suficiente pentru ca voi să vă înțelegeți nevoile și să vi le însușiți dacă vă gândiți la adoptarea unui regim de viață care să vă ajute să pierdeți în greutate.

➡️⬅️

De Luiza Popescu, Rainz Academy Writer
5.11.2018

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.