Vreau sa slabesc 10kg

Vreau să slăbesc 10 kg”  este doleanța pe care antrenorii de fitness o aud cel mai des în rândul noilor clienți. Majoritatea celor care aleg să înceapă un program de antrenament o fac în primul rând pentru a slăbi, celelalte beneficii fiind pe locurile secundare.

Este firesc și absolut normal să ne dorim să ajungem la o greutate normală, să scăpăm de surplusul inestetic de grăsime și să ne menținem o siluetă de care să fim mulțumiți.

Nu RATA OFERTA SPECIALA cu 7 EURO PE LUNA valabila doar cateva zile.
Pentru DOAR 7 EURO BENEFICIEZI DE DIETA, ANTRENAMENT SI MONITORIZARE.

Dar, cea de-a doua întrebare este „cum să slăbesc 10 kg”, și aici începe partea cea mai interesantă.

O cură de slăbire, înfometarea, un antrenament, să merg pe jos la serviciu sau să ies seara la alergat?

Dilemele sunt din ce în ce mai mari și hotărârea devine din ce în ce mai grea. Internetul ne oferă informații din ce în ce mai multe dar nu putem cunoaște sursa reală și nici verifica veridicitatea lor, iar recomandările prietenilor de multe ori nu fac altceva decât să ne deruteze.

Totuși … „vreau să slăbesc 10kg”

Ca în orice domeniu, atunci când vrei cele mai bune rezultate, sfaturile și îndrumările profesioniștilor sunt salutare așa că nici nu ar trebui să te gândești să pleci la un drum atât de greu de unul singur.

Coordonarea exactă a unui program de slăbire este cheia succesului atunci când vrei să ajungi la silueta dorită.  În plus, suportul unui instructor îți va da întotdeauna încrederea de a merge mai departe.

Vreau să slăbesc 10 kg… oare pot?

Vestea bună pe care antrenorii online de la Rainz Academy o împărtășesc este că oricine poate să slăbească 10 kilograme atât timp își dorește acest lucru și este dispus să facă eforturile și sacrificiile necesare.

slabire-10-kg-online-training

Cu o tehnică absolut nouă în domeniul fitnessului, aceștia au reușit să creeze programe de slăbit care nu doar să permită o slăbire  de minim 10 kg, dar acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp și în parametri normali de siguranță pentru sănătatea clienților.

Cum să slăbesc 10 kilograme cu ajutorul programelor de slăbit

Alimentația și sportul sunt singurele care pot face minuni în lupta cu kilogramele în plus.  Cu un echilibru perfect între dietă și lucrarea tuturor grupelor de mușchi sub stricta supraveghere a antrenorului, rezultatele apar în ai puțin de două luni de la debutul programului de slăbit.

Dacă și pentru tine întrebarea „cum să  slăbesc 10 kg” este recurentă, consultă și urmează cu încredere programele diversificate de online training care conțin atât planul de antrenament cât și dieta adaptată și lasă răspunderea pe mâna profesioniștilor.  Citește mai multe despre sistemul online training și despre cum au reușit clienții  Rainz Academy să slăbească peste 10 kg în mai puțin de două luni.

Lasa un comentariu

%d blogeri au apreciat: